Wie zijn wij?
Contact
Communicatie
Administratief
Technisch Beheer
Overige diensten
Contactformulier

OVERIGE DIENSTEN

Ook voor de navolgende zaken kunt u bij ons terecht;

  • Eénmalige controle bij zelfbestuur VvE

Er zijn verenigingen welke er voor hebben gekozen geen professionele beheerder in de hand te nemen, maar alles in eigen beheer te doen. Uiteraard is het zeer te prijzen wanneer er zulke initiatiefnemers binnen een VvE operationeel zijn. Maar bent u als zelfbestuurder wel echt zeker van uw zaak? Weet u zeker dat u alles conform de geldende regelgeving doet? Bent u er van overtuigd dat u en/of de VvE nergens aansprakelijk voor kunnen worden gesteld? Wij kunnen de VvE voor u doorlichten om te beoordelen of alles naar behoren verloopt. 

  • Huurbeheer ten behoeve van particuliere beleggers

Hoewel wij beheer hebben gevoerd voor institutionele beleggers (o.a. Achmea, Allianz) richten wij ons momenteel tevens op het beheer voor juist de particuliere belegger. Wij zijn van mening dat dit het beste aansluit op het beheren van Verenigingen van Eigenaars.

  • Opstellen van bouwkundige rapportages

Voor meerdere doeleinden kan een dergelijke rapportage van belang zijn. Zo kan het nodig zijn dat voor een aan- en/of verkoop iets dergelijks wordt verlangd óf e.e.a. is noodzakelijk voor het opstellen van budgetteringsplannen.

  • Opstellen van budgetplannen c.q. meerjarenonderhoudsplannen

Aan de hand van een bouwkundige rapportage kunnen zowel budgetplannen en/of meerjarenonderhoudsplannen worden opgesteld. Naar aanleiding van de constateringen in de rapportage kunnen bedragen worden vastgesteld welke nodig zijn voor de onderhoudsinvesteringen voor de kortere en de langere termijn.

  • Bouwbegeleiding ten behoeve van verbouwings- en/of  renovatiewerkzaamheden

Wij kunnen het gehele traject voor u begeleiden inzake uw verbouwing en/of renovatie. Van offerteaanvraag tot en met de oplevering zijn wij de ideale tussenpersoon tussen u en de aannemer. Wij behartigen uw belangen en zullen er voor zorg dragen dat u het beste resultaat krijgt voor de scherpste prijs.

  • Het doen van vergunning- en/of subsidieaanvragen

Voor bouwvergunningplichtige werkzaamheden kunnen wij voor de aanvraag verzorgen. Tevens zullen wij bekijken welke subsidies er beschikbaar zijn binnen uw bouwplannen en daarvoor de aanvraag indienen.

Desgewenst kunt u voor bovengenoemde werkzaamheden via het contactformulier een offerte en/of een conceptbeheerovereenkomst opvragen.